Lijsterbesdreef, 25 Bergeijk 5571AJ

Wat is het voor wat voor soort klacht?

Wijntherapie of vinotherapie is een oude therapeutische praktijk, afkomstig uit Frankrijk, die bestaat uit het gebruik van de troeven van druiven en dovinho (polyfenolen, procyanidolische en anthocyanosiden, bioflavonoïden) om gezondheid en esthetiek te bevorderen. Polyfenolen hebben significante antioxiderende eigenschappen en hebben gezichts-, lichaams- en capillaire toepassingen. Ze werken tegen vrije radicalen, omdat polyfenolen rijk zijn aan vitamine A, C en E.

De behandeling wordt uitgevoerd met zeep, shampoos en/of crèmes, gels, verbandvloeistoffen, enveloppen, kompressen, gezichts- en lichaamsmassages, peeling en/of dompelbaden en/of badpijlen en/of chinese kruidenstempelmassage, verrijkt met polyfenolen, van de zaden en schillen van druiven. Deze stoffen hebben in contact met de huid een witmakende, hydraterende, voedende, ontgiftende, verstevigende en revitaliserende werking.

Naast het bevorderen van lichamelijk en geestelijk welzijn, is deze therapie een sterk hulpmiddel bij het bestrijden van slapheid, striae, plaatselijk vet en celulitis, helpt het maatregelen te verminderen, activeert het de productie van collageen-elastine, versnelt het de genezing van wonden en verwijdert het gifstoffen van het lichaam, stimuleert de bloedcirculatie, hydrateert, voedt en verstevigt de huid, vertraagt ​​huidveroudering, verjongt en geeft stevigheid aan de huid, herstelt de haarvaten, herstelt de glans van het haar, verzacht rimpels en expressievlekken, vitaliseert het lichaam, onder andere.

Duur: Elke sessie duurt ongeveer 60 minuten, afhankelijk van of er een andere combinatietherapie is.

Procedure: Na een goede reiniging van het te behandelen gebied, begint de behandeling. Voor het gezicht wordt in de regio een wijnmasker met posterieure massage gebruikt. Voor het lichaam is het mogelijk om onder meer verband, enveloppen, thermische dekens, massage te kiezen, afhankelijk van het protocol dat is uitgewerkt volgens de behoefte en vraag van de patiënt.

Maak een afspraak

telefoon

+31 6 18768209

whatsapp

+31 6 18768209

site

Boek nu