Lijsterbesdreef, 25 Bergeijk 5571AJ

Wat is het en toegepast bij welke klacht?

Gua Sha is een oud therapeutisch hulpmiddel van de traditionele Chinese geneeskunde (TCG), dat tot doel heeft energieblokkades op te heffen door acupunctuurpunten te stimuleren, een betere bloedcirculatie te bevorderen, een betere werking van het lymfestelsel te stimuleren, het immuunsysteem te versterken en huidvernieuwing (natuurlijke huidverjonging).

De term Gua Sha, betekent Gua - schrapen / schrapen en Sha - warmte, de gereedschappen van deze techniek kunnen de vorm hebben van rollen en platen van jade, obsidiaan, amethist en wit en roze kwarts, hout, botten, porselein, buffelhoorn , natuurlijke harsen. Tijdens de behandeling wordt de huid afgeschraapt (zachtjes op het gezicht of intensief op het lichaam op specifieke pijn- en / of ongemakken).

Gua Sha is ge├»ndiceerd om het fysieke, mentale en emotionele welzijn te stimuleren, om gifstoffen uit het lichaam te verwijderen, om de doorbloeding van het lichaam te verbeteren, om het verschijnen van rimpels en fijne lijntjes te verbeteren en te verminderen, om vergrote pori├źn te verkleinen , om de aanmaak van collageen te stimuleren, spierspanning te verlichten en de huid mooier en gezonder te maken. Evenals voor de behandeling van koorts, verkoudheid, hoofdpijn, astma, enz ...

Duur: Elke sessie duurt ongeveer 40 minuten, afhankelijk van of er al dan niet een andere combinatietherapie is.

Procedure: Na het reinigen van het gezicht krijgt de huid een laagje kruidenolie, wordt er geschraapt en aan het einde van de behandeling.

Maak een afspraak

telefoon

+31 6 18768209

whatsapp

+31 6 18768209

site

Boek nu