Lijsterbesdreef, 25 Bergeijk 5571AJ

Wat is het en voor wat voor soort klacht?

Pressotherapie is een vorm van drainage, maar dan mechanisch. Het apparaat zet het lichaam uit en trekt het samen met lucht en activeert het lymfestelsel en het bloedsysteem, waardoor de afvoer van overtollig vocht, gifstoffen en metabolisch afval in het lichaam van de patiënt wordt bevorderd.

De voordelen van pressotherapie zijn: fysieke, psychologische en emotionele ontspanning, vermindering van vochtretentie, helpt bij het herstel van verwondingen, bevordert het huidgenezingsproces, vermindert blauwe plekken en bestrijdt cellulitis.

Het is geïndiceerd voor de behandeling van oedeem en lymfoedeem, postoperatieve aandoeningen, helpt bij gewichtsverliesprogramma's, helpt de bloedcirculatie met verminderde veneuze terugkeer, naast andere indicaties.

Duur: Elke sessie duurt gemiddeld 1 uur, afhankelijk van of er al dan niet een andere geconjugeerde therapie is.

Procedure: De patiënt krijgt in eerste instantie een laagje producten (op de huid) met kruidengeneesmiddelen volgens het gedefinieerde protocol. Het wordt vervolgens onderworpen aan twee behandelingsfasen in specifieke apparatuur, namelijk: druktherapie en thermotherapie. Terwijl de machines hun taken uitvoeren, krijgt de patiënt een gemakkelijk masker, terwijl hij geniet van de ontspannende geluiden en aroma's.

Maak een afspraak

telefoon

+31 6 18768209

whatsapp

+31 6 18768209

site

Boek nu