Lijsterbesdreef, 25 Bergeijk 5571AJ

Wat is het en voor wat voor soort klacht?

Hindoeïstische of Chinese kegel (oorkaarstherapie) is een oude techniek die tot doel heeft de reinheid en energetische deblokkering van het oor, neus en keel te bevorderen. Een dergelijke methodologie maakt deel uit van de reeks technieken die zowel door de traditionele Chinese geneeskunde als door de ayurvedische geneeskunde wordt gebruikt.

Genezing vindt plaats via het opnieuw uitlijnen van de energiestroom (van de patiënt) door de onderdruk die het gevolg is van het verbranden van de kegel, in de oorholte en / of verschillende punten van het lichaam. De warmte die wordt geassocieerd met de geneeskrachtige eigenschappen van de materialen in de kegel, werkt als een bactericide in het gebied van het oor en de luchtwegen.

De kegels (oorkaars) kunnen geproduceerd worden met: bijenwas, katoen, paraffine, etherische oliën, geneeskrachtige kruiden en / of propolis. The Cone (oorkaars) is geïndiceerd voor de behandeling van ziekten zoals: sinusitis, rhinitis, sinusitis, labyrintitis, griep, snurken, keelpijn, oorsuizen, bruxisme, hoofdpijn, enz ...

Duur: elke sessie duurt ongeveer 30 minuten, afhankelijk van of er al dan niet een andere geconjugeerde therapie is.

Procedure: de oorholte wordt ontsmet, zolang de patiënt van rustige muziek geniet, is de kegel toegankelijk. Aan het einde van de behandeling krijgt de patiënt een heerlijke hoofdmassage.

Maak een afspraak

telefoon

+31 6 18768209

whatsapp

+31 6 18768209

site

Boek nu