Lijsterbesdreef, 25 Bergeijk 5571AJ

Natuurlijke Gynaecologie is een beweging om oude kennis, oude vrouwelijke kennis, te redden. Het is geen specialiteit van de traditionele geneeskunde, deze beweging is ontstaan ​​in de Andeslanden (Chili, Uruguay en Argentinië) en Mexico en is intrinsiek verwant aan het Heilige Vrouwelijke.

Het is een redding van de visie van hoe vrouwen naar elkaar keken, verband hielden met hun lichaam en met hun gezondheid omgingen. In dit perspectief van de gezondheid van vrouwen is het voorrecht om hun eigen lichaam te kennen en te helen, door middel van de analyse van hun menstruatiecyclus, lichamelijke, emotionele en mentale reactie tijdens deze fasen en zelfzorgpraktijken. Het verwijst naar naar zichzelf kijken.

In deze therapeutische benadering wordt de vrouw als integraal beschouwd, dus er wordt rekening gehouden met de fysieke, mentale, spirituele en emotionele aspecten, wat diagnostische en holistische behandelingen mogelijk maakt. Deze methode werkt in samenwerking met afytotherapie, maar kan ook werken in combinatie met aromatherapie, Traditionele Chinese Geneeskunde (TCM), Ayurvedische Geneeskunde, onder anderen. Negeer allopathie echter niet, dit is het laatste redmiddel van de behandeling.

Natuurlijke Gynaecologie beoogt het stimuleren van autonomie en de vrijheid om het vrouwelijke in zijn potentieel en integraliteit te ervaren Het is een instrumentele manier van zelfkennis, door middel van lichaamsbewustzijn en zelfperceptie. Tijdens deze reis maakt de vrouw opnieuw verbinding met de natuur, met het vrouwelijke, versterkt ze haar zelfrespect, haar eigenliefde, haar zelfvertrouwen en neemt ze de verantwoordelijkheid op zich voor alle beslissingen die over haar lichaam worden genomen.

Maak een afspraak

telefoon

+31 6 18768209

whatsapp

+31 6 18768209

site

Boek nu