Lijsterbesdreef, 25 Bergeijk 5571AJ

Hoi! Ik ben Elaine Poldermans

Psycholoog. Gedragsanalytisch . Cogmed Werkgeheugentraining coach. Gespecialiseerd in natuurgeneeskunde, kruidengeneeskunde en traditionele chinese geneeswijze.

Mahalilah therapeut met therapeutische opleiding in psychogenealogie, natuurlijke gynaecologie, massagetherapie, Bach bloementherapie, holistische therapie, aromatherapie en master sjamanistische reiki.

Contotherapeut (storytelling therapy) en een van de hosts van de podcast - Os Contoterapeutas.

Afspraak Maken or

+31 6 18768209 +31 6 18768209

Hoi! Ik ben Elaine Poldermans

ONTMOET MIJN

Doeleinden en principes

Mijn levensdoel is om te werken met genezing in een holistisch perspectief, ik pas de opgedane kennis toe om gezondheid te bevorderen, en bied comfort en hulp op de reis van zelfkennis en zelfgenezing door de herverbinding van vrouwen met hun vrouwelijke en privé-universum.

 

De principes die mijn praktijk leiden zijn:

  • Je hebt je eigen lichaam, het betreft de verantwoordelijkheid voor je lichaam en je gezondheid, gecombineerd met de actieve deelname van de patiënt aan het genezingsproces, door zelfreflectie, zelfkennis en zelfzorg;
  • De kracht van genezing door de natuur en door onze levenskracht;
  • Veroorzaakt geen schade, de voorgeschreven methoden en medicinale stoffen zijn 100% natuurlijk, waardoor het risico op bijwerkingen wordt geminimaliseerd;
  • De behandeling en het kijken naar de patiënt op een holistische en individuele manier;
  • Ziektepreventie en gezondheidsbevordering;
  • De genezende kracht van de natuur en onze levenskracht.