Lijsterbesdreef, 25 Bergeijk 5571AJ

Wat is het en voor wat voor soort klacht?

De huid is ons grootste orgaan en moet worden verzorgd met het beste dat we kunnen bieden en op de minst agressieve manier. Schoonheidsbehandelingen en rituelen met honing, melk, haver, klei, propolis, amandelolie, azijn, rijst, avocado, olijfolie, aloë vera, rozen, lavendel en vele andere natuurlijke ingrediënten zijn een oude vrouwelijke praktijk.

Sommige protocollen overschreden de barrières van de tijd, zoals Cleopatra's melk- en honingbaden, het bleken van de huid met rijst van Aziatische geisha's, het gebruik van saffraan voor ontharing door hindoeïstische vrouwen, baden met water met geneeskrachtige eigenschappen van Romeinse vrouwen, het gebruik van schapen vet om de huid van de Grieken te hydrateren, Franse wijntherapie ... De behandeling met water en rozenolie door de Turken, het gebruik van kamille tegen de uitgedroogde en gedevitaliseerde huid door de Arabische vrouwen, het gebruik van avocado in gezichtsmaskers door de Mexicanen, een chocoladebad om de Azteken zacht en weelderig te maken, het gebruik van arganolie op huid en haar door Marokkanen, etc ...

Om een ​​gezonde, mooie en stralende teint te behouden, is het essentieel dat we de huid van gezicht en lichaam regelmatig reinigen, exfoliëren, hydrateren, voeden en revitaliseren met natuurlijke en organische actieve stoffen. Maskers, gels, oliën, zeep, tonics, exfolianten, crèmes, balsems, kruidenverpakking, vochtinbrengende crèmes en een veelvoud aan mogelijkheden voor elk huidtype.

Experimenteer en ontdek wat uw huid het meest nodig heeft en waardeert!

Duur: Elke sessie duurt tussen de 45 en 90 minuten, afhankelijk van of er al dan niet een andere geconjugeerde therapie is.

Procedure: Na een goede reiniging van de regio, wordt de huid geëxfolieerd en afgezwakt, waarna het protocol begint volgens uw behoefte (hydratatie, voeding, anti-aging, onder andere).

Maak een afspraak

telefoon

+31 6 18768209

whatsapp

+31 6 18768209

site

Boek nu