Lijsterbesdreef, 25 Bergeijk 5571AJ

Wat is het en voor wat voor soort klacht?

Vaginaal Stoombad or Yoni Stoombad is een oude praktijk die deel uitmaakt van het ritueel van zelfzorg en aandacht voor de intieme gezondheid van vrouwen. De techniek heeft een profylactisch etherapeutisch karakter. Dit komt omdat praxis werkt alsof het een intieme sauna is, de hitte veroorzaakt vasodilatatie van het gebied (vagina en vulva) en de stoom brengt de fytoenergetische en fytotherapische eigenschappen van het geneeskrachtige kruid (en) naar het vaginale slijmvlies, wat fijn is en zeer gevoelig en absorbeert en activeert om in de bloedbaan te stromen. De praktijk bevordert zowel tantofysische als energetische reiniging.

Vaginaal Stoombad or Yoni Stoombad is geïndiceerd om candidiasis, urineweginfecties, menopauze-stoornissen te behandelen, de vruchtbaarheid te verbeteren, symptomen van premenstruele spanning te verlichten, menstruatiekrampen te verminderen, de menstruatie te regulariseren en om baarmoederherinneringen te wissen.

Naast het geven van een gevoel van welzijn en ontspanning, brengt de praktijk andere voordelen met zich mee, zoals verhoogde vruchtbaarheid; werkt als een adjuvans bij de behandeling van cysten in de eierstokken, behandelt endometriose en vleesbomen, verbetert de hydratatie, revitalisering en voeding van vaginaal weefsel; verbetert lokale alubrificatie; vermindert pijn en zwelling door onder andere postpartum en / of gynaecologische operaties.

Vaginaal Stoombad or Yoni Stoombad is gecontra-indiceerd voor zwangere vrouwen tijdens de menstruatie, bij een vaginale infectie, vooral in de acute periode, en bij lokale bloedingen of open wonden.

Duur: Elke sessie duurt ongeveer 40 minuten, afhankelijk van of er al dan niet een andere geconjugeerde therapie is.

Werkwijze: Tijdens het stomen, terwijl u naar zachte muziek luistert, krijgt u een ontspannende verhitting van de voeten, wat wordt voorafgegaan door een aangename voetscrub en een korte buikmassage.

Maak een afspraak

telefoon

+31 6 18768209

whatsapp

+31 6 18768209

site

Boek nu